Men’s HP Quick-Dry Board Shorts 9″

42.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HP Quick-Dry Board Shorts 9″

No. 34058
Our men’s board shorts are comfortable and versatile swimwear for your next holiday. We designed them with quick-dry, stretch fabric. They have an inner brief, a partially elasticated waist and a thigh pocket. They’re available in many colors.

Details

Fiber content:

Shell: 92% Polyester, 8% Elastane – Shell: 92% Polyester, 8% Elastane – Lining: 100% Polyester

Care Instructions:

Wash dark colours separately. Use mild soap. Iron on reverse. Wash inside out.
Weight:210g
PERKTHIM
Pantallona të shkurtra për meshkuj HP Quick-Dry 9″
nr 34058
Pantallonat tona të shkurtra për burra janë rroba banje të rehatshme dhe të gjithanshme për pushimet tuaja të ardhshme. Ne i projektuam ato me pëlhurë që thahen shpejt dhe shtrihen. Ata kanë një pantallona të shkurtra të brendshme, një bel pjesërisht elastik dhe një xhep kofshë. Janë të disponueshme në shumë ngjyra.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 92% Poliester, 8% Elastane – Shell: 92% Poliester, 8% Elastane – Rreshtim: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Përdorni sapun të butë. Hekur në anën e pasme. Lani brenda jashtë.
Pesha:
210 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HP Quick-Dry Board Shorts 9″”

Your email address will not be published. Required fields are marked *