Men’s HH LIFA® Seamless Racing 3/4 Length Pants

64.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH LIFA® Seamless Racing 3/4 Length Pants

No. 49527
Our Men’s LIFA® Seamless Racing Pants are a three-quarter length, high-performance men’s base layer, designed for racing. They feature 4-way fabric and seamless construction to provide you with maximum freedom of movement while on the move.

Details

Care Instructions:

Do not soak. Do not use fabric softener. Do not wring. Wash inside out. Wash separately.
Weight:140g
PERKTHIM
Pantallona për meshkuj HH LIFA® Seamless Racing me gjatësi 3/4
nr 49527
Pantallonat tona LIFA® Seamless Racing për meshkuj janë një shtresë bazë për meshkuj me gjatësi tre të katërtat, me performancë të lartë, e krijuar për gara. Ato përmbajnë pëlhurë 4-kahëshe dhe konstruksion të qetë për t’ju siguruar lirinë maksimale të lëvizjes gjatë lëvizjes.
Detajet
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos e shtrydhni. Lani brenda jashtë. Lani veçmas.
Pesha:
140 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH LIFA® Seamless Racing 3/4 Length Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *