Men’s HH LIFA® Active Solen Relaxed T-Shirt

46.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH LIFA® Active Solen Relaxed T-Shirt

No. 49505
We designed this T-shirt to give you sun protection and comfort on hot days. It’s ideal for any adventure with long sun exposure, including sailing, spring skiing, hiking and beyond. As a part of our Solen collection, it combines two technologies: S.Café® and our performance LIFA® Active fibers. The S.Café® process infuses the shirt’s fabric with used coffee grounds, giving it UPF 50+ sun protection without the use of chemicals. S.Café® is also quick-dry, odor-resistant and durable. Our LIFA® Active fiber technology is excellent at wicking – moving moisture away from your skin so you stay dry. This shirt is also made with Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic polution. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 60% Polyester (Recycled), 40% Polypropylene

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:270g
PERKTHIM
Bluzë për meshkuj HH LIFA® Active Solen Relaxed
nr 49505
Ne e projektuam këtë bluzë për t’ju ofruar mbrojtje nga dielli dhe rehati në ditët e nxehta. Është ideale për çdo aventurë me ekspozim të gjatë në diell, duke përfshirë lundrimin, skijimin pranveror, ecjen dhe më gjerë. Si pjesë e koleksionit tonë Solen, ai kombinon dy teknologji: S.Café® dhe fibrat tona të performancës LIFA® Active. Procesi S.Café® mbush pëlhurën e këmishës me llum kafeje të përdorur, duke i dhënë asaj mbrojtje ndaj diellit UPF 50+ pa përdorimin e kimikateve. S.Café® është gjithashtu thahet shpejt, rezistent ndaj erës dhe i qëndrueshëm. Teknologjia jonë e fibrave LIFA® Active është e shkëlqyeshme në thithjen – largon lagështinë nga lëkura juaj në mënyrë që të qëndroni të thatë. Kjo këmishë është bërë gjithashtu me materiale të ricikluara të Ocean Bound, të cilat janë me burim brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë kryesore ujore në rajonet në rrezik të ndotjes plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 60% poliestër (i ricikluar), 40% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
270 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH LIFA® Active Solen Relaxed T-Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *