Men’s HH Lifa® Active Solen Neck Gaiter

23.00 

Available on backorder

Description

49503

We designed this neck gaiter to give you sun protection and comfort on hot days. It’s ideal for any adventure with long sun exposure, including sailing, spring skiing, hiking, and beyond. As a part of our Solen collection, it combines two technologies. The S.Café® process infuses the neck gaiter’s fabric with used coffee grounds, giving it UPF 50+ sun protection without the use of chemicals. S.Café® is also quick-dry, odor-resistant and durable. Our LIFA® ACTIVE fiber technology is excellent at wicking – moving moisture away from your skin so you stay dry.

Features

  • Flatlock seams for extra comfort
  • HH® printed logo
  • 2-layer pleated construction
  • All-over Printed Fabric

Ne e projektuam këtë gater në qafë për t’ju ofruar mbrojtje nga dielli dhe rehati në ditët e nxehta. Është ideale për çdo aventurë me ekspozim të gjatë në diell, duke përfshirë lundrimin, skijimin pranveror, ecjen dhe më gjerë. Si pjesë e koleksionit tonë Solen, ai kombinon dy teknologji. Procesi S.Café® mbush pëlhurën e gaitrës së qafës me llum kafeje të përdorur, duke i dhënë asaj mbrojtje ndaj diellit UPF 50+ pa përdorimin e kimikateve. S.Café® është gjithashtu thahet shpejt, rezistent ndaj erës dhe i qëndrueshëm. Teknologjia jonë e fibrave LIFA® ACTIVE është e shkëlqyeshme në thithjen – largon lagështinë nga lëkura juaj në mënyrë që të qëndroni të thatë.

Veçoritë
– Qepje të sheshta për rehati shtesë
– Logo e printuar HH®
– Konstruksion me 2 shtresa me palosje
– Pëlhurë e printuar në të gjithë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH Lifa® Active Solen Neck Gaiter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *