Men’s HH LIFA® ACTIVE Solen Half-Zip Base Layer

75.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH LIFA® ACTIVE Solen Half-Zip Base Layer

No. 49507
We designed this top to give you sun protection and comfort on hot days. It’s ideal for any adventure with long sun exposure, including sailing, spring skiing, hiking and beyond. As a part of our Solen collection, it combines two technologies. The S.Café® process infuses the fabric with used coffee grounds, giving it UPF 50+ sun protection without the use of chemicals. S.Café® is also quick-dry, odor-resistant and durable. Our LIFA® ACTIVE technology is excellent at wicking – moving moisture away from your skin so you stay dry.

Details

Fiber content:

Shell: 60% Polyester (Recycled), 40% Polypropylene

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:230g
PERKTHIM
Shtresa bazë e solenit me gjysmë zinxhir për meshkuj HH LIFA® ACTIVE
nr 49507
Ne e projektuam këtë bluzë për t’ju ofruar mbrojtje nga dielli dhe rehati në ditët e nxehta. Është ideale për çdo aventurë me ekspozim të gjatë në diell, duke përfshirë lundrimin, skijimin pranveror, ecjen dhe më gjerë. Si pjesë e koleksionit tonë Solen, ai kombinon dy teknologji. Procesi S.Café® mbush pëlhurën me llum kafeje të përdorur, duke i dhënë asaj mbrojtje nga dielli UPF 50+ pa përdorimin e kimikateve. S.Café® është gjithashtu thahet shpejt, rezistent ndaj erës dhe i qëndrueshëm. Teknologjia jonë LIFA® ACTIVE është e shkëlqyeshme në thithjen – largon lagështinë nga lëkura juaj në mënyrë që të qëndroni të thatë.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 60% poliestër (i ricikluar), 40% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
230 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s HH LIFA® ACTIVE Solen Half-Zip Base Layer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *