Men’s Furrow Sneakers

110.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Furrow Sneakers

No. 11865
The Men’s Furrow Sneakers are classic, comfortable, and breathable everyday shoes. They are made with recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 95% Polyester (Recycled) 5% Polyurethane – Upper 3: 70% Polyester (Recycled) 30% Polyurethane – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight:280g
PERKTHIME
Atlete për meshkuj Furrow
Atletet Furrow për meshkuj janë këpucë të përditshme klasike, të rehatshme dhe që marrin frymë. Ato janë bërë me materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
– Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – sipërme 2: 95% poliestër (i ricikluar) 5% poliuretani – sipërme 3: 70% poliestër (i ricikluar) 30% poliuretani – rreshtim: 100% poliestër (i ricikluar) – shtrojë: 100% – Shtojca e jashtme: 100% gome
Pesha:
280 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Furrow Sneakers”

Your email address will not be published. Required fields are marked *