Men’s Foil X Jacket

600.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Foil X Jacket

No. 34403
Winner of a 2024 German Design Award, this innovative jacket is inspired by the 37th America’s Cup, constructed with waterproof/breathable HELLY TECH® Professional technology. With 4-way stretch and a 3-layer construction, this jacket offers extreme mobility for fast paced movement on the boat. It is fully seam sealed and is made without shoulder seams to ensure maximum waterproofness. Features include a D ring for the kill cord, a drawstring-adjustable and detachable hood, articulated elbows for freedom of movement, laser-cut vent holes, an adjustable bottom hem, plus hand pockets and an inner chest pocket. Perfect for fast-paced inshore sailing.

Details

Fiber content:

Shell: 85% Polyamide, 15% Elastane – Shell 2: 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyurethane

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not soak. Do not use fabric softener. Do not use biological washing detergent. Tumble dry until completely dry. Wash dark colours separately. Wash with similar colours.
Weight:700g
Perkthim
Xhaketë me folie X për meshkuj
nr 34403
Fituese e çmimit gjerman të dizajnit 2024, kjo xhaketë inovative është frymëzuar nga Kupa e 37-të e Amerikës, e ndërtuar me teknologjinë HELLY TECH® Professional të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje. Me shtrirje në 4 drejtime dhe një ndërtim me 3 shtresa, kjo xhaketë ofron lëvizshmëri ekstreme për lëvizje me ritëm të shpejtë në varkë. Ai është plotësisht i vulosur dhe është bërë pa tegela shpatullash për të siguruar rezistencë maksimale ndaj ujit. Veçoritë përfshijnë një unazë D për kordonin vrasës, një kapuç të rregullueshëm dhe të shkëputshëm me fije tërheqëse, bërryla të artikuluara për lirinë e lëvizjes, vrimat e ventilimit të prera me lazer, një skaj të rregullueshëm në fund, plus xhepa dore dhe një xhep të brendshëm në gjoks. E përkryer për lundrime me ritme të shpejta në breg.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 85% Poliamid, 15% Elastan – Shell 2: 100% Polyamide – Rreshtim: 100% Poliester – Rreshtim 2: 100% Poliuretani
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Mos përdorni detergjent biologjik larës. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Foil X Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *