Men’s Flex Modular Rain Jacket

400.00 

Category:

Description

Men’s Flex Modular Rain Jacket
No. 53893
The Flex Modular Rain Jacket is fully waterproof/breathable and windproof. Furthermore, it strategically adapts to every need of the urban commuter. You can transform it from a hip-length cycling jacket to a cropped jacket or vest to suit the weather and your activity level.

Xhaketë shiu modulare Flex për meshkuj
nr 53893
Xhaketa Flex Modular Rain është plotësisht e papërshkueshme nga uji/frymëmarrëse dhe e papërshkueshme nga era. Për më tepër, ai përshtatet në mënyrë strategjike me çdo nevojë të udhëtarëve urban. Ju mund ta transformoni atë nga një xhaketë çiklizmi deri në ijë në një xhaketë ose jelek të prerë që i përshtatet motit dhe nivelit të aktivitetit tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Flex Modular Rain Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *