Men’s Flex Insulated Jacket

135.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Flex Insulated Jacket

No. 54059
The Men’s Flex Insulated Jacket provides lightweight warmth thanks to PrimaLoft® BLACK Eco 80g insulation. Durable ripstop fabric holds up in and around the city and the hood makes for a snug fit when the wind picks up.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry until completely dry. Wash with similar colours.
Weight:500g
Perkthim
Xhaketë për meshkuj me izolim Flex
nr 54059
Xhaketa e izoluar fleksibël për burra siguron ngrohtësi të lehtë falë izolimit Primaloft® Black Eco 80G. Pëlhura e qëndrueshme e ripstopit mban lart brenda dhe përreth qytetit dhe kapuç bën një përshtatje të butë kur era mbledh.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Polester – Rreshtimi: 100% Polester (Riciklohet) – Izolimi: 100% Polester (Riciklohet)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
500 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Flex Insulated Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *