Men’s Fast Quick-Dry T-SHIRT

30.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Fast Quick-Dry T-ShirtNo.

This T-shirt delivers comfort and perfor

53975

mance. It’s made with a soft, light polyester. The fabric is also quick dry, to keep you comfortable in high-output activities.

Details

Fiber content:

Shell: 78% Polyester, 22% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Wash with similar colours.
Weight:260g
PERKTHIME
Bluzë për meshkuj me tharje të shpejtë
nr 53975
Kjo T-shirt ofron rehati dhe performancë. Është bërë me një poliestër të butë dhe të lehtë. Pëlhura thahet gjithashtu shpejt, për t’ju mbajtur rehat në aktivitete me rezultate të larta.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 78% poliestër, 22% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
260 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Fast Quick-Dry T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *