Men’s F2F Soft Insulated Jacket

140.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s F2F Soft Insulated Jacket

No. 63119
Leveraging the popularity of our best-selling Odin Stretch Insulator Jacket, we designed the F2F with the same warmth plus a bomber-style silhouette. This warm, light jacket is the perfect standalone in transitional weather, and an essential urban-outdoor midlayer on especially cold days. The jacket has an articulated cut for your freedom of movement. Water-resistant to keep you dry. This jacket contains recycled materials. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 52% Polyamide, 48% Polyamide (Recycled) – Lining: 86% Polyester, 14% Elastane – Insulation: 85% Polyester (Recycled), 15% Polyester
Weight:450g
PERKTHIM
Xhaketë për meshkuj F2F me izolim të butë
nr 63119
Duke shfrytëzuar popullaritetin e xhaketës sonë më të shitur Odin Stretch Insulator, ne projektuam F2F me të njëjtën ngrohtësi plus një siluetë të stilit bombardues. Kjo xhaketë e ngrohtë dhe e lehtë është e pavarur perfekte në mot të përkohshëm dhe një shtresë e mesme e domosdoshme urbane-jashtë në ditët veçanërisht të ftohta. Xhaketa ka një prerje të artikuluar për lirinë tuaj të lëvizjes. Rezistent ndaj ujit për t’ju mbajtur të thatë. Kjo xhaketë përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 52% Poliamid, 48% Poliamid (i ricikluar) – Rreshtimi: 86% Poliestër, 14% Elastan – Izolimi: 85% Poliestër (i Ricikluar), 15% Poliestër
Pesha:
450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s F2F Soft Insulated Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *