Men’s F2F Cotton Tee 2.0

40.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s F2F Cotton Tee 2.0

No. 63340
A soft, organic cotton T-shirt made for outdoor life. This comfortable T-shirt is essential for outdoor life. It’s made from soft, organic cotton and features nature-inspired graphics. See composition for details on organic content.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Organic Cotton – Trim Fabric: 95% Organic Cotton, 5% Elastane

Care Instructions:

Do not iron on print. Some fading may occur on bright colours. Wash inside out. Wash with similar colours.
Weight:220g
PERKTHIM
Këpucë pambuku F2F për meshkuj 2.0
nr 63340
Një T-shirt e butë, organike prej pambuku e krijuar për jetën në natyrë. Kjo bluzë e rehatshme është thelbësore për jetën në natyrë. Është bërë nga pambuk i butë, organik dhe përmban grafika të frymëzuara nga natyra. Shihni përbërjen për detaje mbi përmbajtjen organike.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% pambuk organik – Pëlhurë e zbukuruar: 95% pambuk organik, 5% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos hekurosni në printim. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Lani brenda jashtë. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
220 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s F2F Cotton Tee 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *