Men’s EQA Sneakers

120.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s EQA Sneakers

11775
Fun, lightweight, protective, and sleek — the EQA’s HH Max-Vent and Quick Drying upper coupled with the HH Power-Stride midsole will keep you light-footed and ready for what’s next.

Details

Fiber content:

Upper (FWR): 100% Polyester – Upper 2 (FWR): 100% Polyester – Upper 3 (FWR): 60% Polyurethane, 40% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester – Lining 3 (FWR): 100% Polyester – Insole (FWR): 100% EVA  – Outsole (FWR): 100% Rubber

Weight:300g

Features

 • HH® Quick Dry
 • HH® Max-Vent
 • HH® Lite-Frame
 • HH® Pro Guard
 • HH® Hover-Stride
 • HH® Free-Flex
 • HH® Comfort Insole
 • HH® Max-Grip
 • HH® Power-Stride
 • HH® Max-Comfort Insole
 • HH Surround-Grip
 • 100% RPET Reinforcement Tape and Collar Reinforcement
 • 100% Recycled Lining
 • 100% Recycled Polyester Webbing
 • 30% Recycled Rubber
 • Antimicrobial treatment to prevent odour
 • Welted Construction
 • 100% Recycled Polyester Strobel
 • Non-marking rubber soles
 • PFC-free DWR

Perkthimi

 • Argëtues, i lehtë, mbrojtës dhe i hijshëm – pjesa e sipërme HH Max-Vent dhe Tharja e Shpejtë e EQA së bashku me tabanin e mesëm HH Power-Stride do t’ju mbajnë këmbë të lehta dhe gati për atë që vjen më pas.
 • Detajet
 • Përmbajtja e fibrave:
  Pjesa e sipërme (FWR): 100% Poliester – Pjesa e sipërme 2 (FWR): 100% Poliestër – Pjesa e sipërme 3 (FWR): 60% Poliuretani, 40% Poliestër – Rreshtimi: 100% Poliestër – Rreshtimi 2: 100% Poliestër – Rreshtimi 3 (FWR) ).

   

 • Pesha:
  300 gr
 • Veçoritë
  HH® tharje e shpejtë
  HH® Max-Vent
  HH® Lite-Frame
  HH® Pro Garda
  HH® Hover-Stride
  HH® Free-Flex
  Shtolë HH® Comfort
  HH® Max-Grip
  HH® Power-Stride
  Shtolë HH® Max-Comfort
  HH Surround-Rrokje
 • Shirit 100% RPET përforcues dhe përforcim jakë
  Rreshtim 100% i ricikluar
  Rrjet prej 100% poliestër i ricikluar
  30% gome e ricikluar
 • Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
  Ndertim i shkrire
  Strobel 100% poliestër i ricikluar
 • Thonat e gomës që nuk shënjojnë
  DWR pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s EQA Sneakers”

Your email address will not be published. Required fields are marked *