Men’s Elevation Shield Fleece Jacket

180.00 

Categories: ,

Description

No.

49420
Stay snug and dry in this 4-way stretch fleece jacket.
Our Elevation Shield Fleece Jacket does what the name implies. It shields you from wind and rain, while keeping you snug in a soft fleece interior.
Fiber ContentShell: 90% Polyester, 10% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not iron on print
Weight500g
nr 49420
Qëndroni të rehatshëm dhe të thatë në këtë xhaketë prej leshi me 4 drejtime.
Xhaketa jonë Elevation Shield Fleece bën atë që nënkupton emri. Ju mbron nga era dhe shiu, ndërsa ju mban të rehatshëm në një brendshme të butë prej leshi.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 90% poliestër, 10% elastan
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, mos hekurosni në printim
Pesha: 500g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Elevation Shield Fleece Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *