Men’s Dock Work Shacket

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Dock Work Shacket

No. 34295
With a nod to traditional cotton sails and hemp rope, our sailing shacket is the perfect versatile spring layer. Composed of organic cotton and hemp, it’s both sturdy and comfortable. It’s light enough to wear as a shirt and heavy enough to function as a jacket when a chill sets in. The design is clean and features two hand pockets and two chest pockets for small gear. See composition for more details on organic cotton.

Details

Fiber content:

Shell: 80% Organic Cotton, 20% Hemp

Care Instructions:

Wash with similar colours.
Weight:550g

Features

 • Buttoned front placket
 • Chest and hand pockets
 • Extra buttons included
 • Organic Cotton

Perkthimi:

 • Me një dremitje me velat tradicionale të pambukut dhe litarin e kërpit, shaketa jonë e lundrimit është shtresa e përsosur e gjithanshme e pranverës. I përbërë nga pambuk organik dhe kërp, është i fortë dhe i rehatshëm. Është mjaft i lehtë për t’u veshur si këmishë dhe mjaftueshëm i rëndë për të funksionuar si xhaketë kur vjen një ftohje. Dizajni është i pastër dhe përmban dy xhepa dore dhe dy xhepa në gjoks për veshje të vogla. Shikoni përbërjen për më shumë detaje mbi pambukun organik.
 • Detajet
 • Përmbajtja e fibrave:
 • Predha: 80% pambuk organik, 20% kërp
 • Udhëzimet e kujdesit:
 • Lani me ngjyra të ngjashme.
 • Pesha:
  550 g
 • Veçoritë
 • Rrota e përparme me butona
 • Xhepa për gjoks dhe duar
 • Përfshihen butona shtesë
 • Pambuk organik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Dock Work Shacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *