Men’s Dock Rib Sweater

160.00 

Categories: ,

Description

No.

34265
A classic crewneck sweater made with organic cotton
Simple and classic, this ribbed cotton sweater is the perfect light layer year-round, on land or at sea. This sweater is made with organic cotton. See composition for details.
Fiber ContentShell: 100% Organic Cotton
Care InstructionsDo not soak,Do not use fabric softener,Dry inside out,Remove promptly from the washer,Use mild soap,Wash dark colours separately,Wash in laundry bag,Wash with similar colours
Weight700g
nr 34265
Një pulovër klasike me jakë e bërë me pambuk organik
E thjeshtë dhe klasike, kjo triko pambuku me shirita është shtresa perfekte e lehtë gjatë gjithë vitit, në tokë ose në det. Kjo triko është bërë me pambuk organik. Shikoni përbërjen për detaje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% pambuk organik
Udhëzimet e kujdesit: Mos lagni, mos përdorni zbutës rrobash, thajeni brenda jashtë, hiqeni menjëherë nga rondele, Përdorni sapun të butë, Lani veçmas ngjyrat e errëta, Lani në qese rrobash, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 700g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Dock Rib Sweater”

Your email address will not be published. Required fields are marked *