MEN’S CREW MIDLAYER SAILING JACKET

195.00 

Category:

Description

30253

Our best-selling midlayer jacket in a waterproof, windproof, breathable fabric and stylish cut that will keep you warm and dry.
If you take one jacket on your next sailing trip, go for our favorite marine midlayer. Designed with our trusted HELLY TECH® PROTECTION fabric system – plus fleece lining – the all-purpose Crew is fully waterproof/breathable, windproof and warm. We enhanced it with sailing features that count: sealed seams, a high collar, adjustable hem and cuffs and dual zippered hand pockets and a hangar loop.
Fiber Content: Shell: 100% Polyester
Lining: 100% Recycled polyester
Lining 2: 100% Polyester
Care Instructions: Close hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Wash dark colours separately,Some fading may occur on bright colours

PERKTHIMI:

Xhaketa jonë më e shitur e mesme në një pëlhurë të papërshkueshme nga uji, i papërshkueshëm nga era, me frymë dhe prerje elegant që do t’ju mbajë të ngrohtë dhe të thatë.
Nëse merrni një xhaketë në udhëtimin tuaj të ardhshëm me vela, shkoni për mesfushën tonë të preferuar detare. Projektuar me sistemin tonë të besuar të Pëlhurës së Mbrojtjes Helly Tech®-plus rreshtimin e gëzofit-ekuipazhi me të gjitha qëllimet është plotësisht i papërshkueshëm nga uji/frymë, i papërshkueshëm nga era dhe i ngrohtë. Ne e përmirësuam atë me tipare lundrimi që numërojnë: qepje të mbyllura, një jakë të lartë, hem të rregullueshëm dhe pranga dhe xhepa dore të dyfishtë me zinxhir dhe një lak hangar.
Përmbajtja e fibrave: Shell: 100% poliester
Rreshtimi: Polester i ricikluar 100%
Rreshtimi 2: 100% poliester
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni goditje dhe lak para larjes, mos përdorni zbutësin e pëlhurës, lani ngjyrat e errëta veç e veç, disa venitje mund të ndodhin në ngjyra të ndritshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CREW MIDLAYER SAILING JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *