Men’s Crew Midlayer Sailing Jacket

195.00 

Categories: ,

Description

No.

30253
Our best-selling midlayer jacket in a waterproof, windproof, breathable fabric and stylish cut that will keep you warm and dry.
If you take one jacket on your next sailing trip, go for our favorite marine midlayer. Designed with our proprietary HELLY TECH® Protection technology – plus fleece lining – the all-purpose Crew is breathable while keeping you warm and dry. We enhanced it with the little things that count: a warming collar, adjustable cuffs, and dual hand pockets with brushed lining.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Wash dark colours separately,Some fading may occur on bright colours
Weight650g
nr 30253
Xhaketa jonë më e shitur e shtresës së mesme në një pëlhurë të papërshkueshme nga uji, të papërshkueshëm nga era, që merr frymë dhe prerje elegante që do t’ju mbajë të ngrohtë dhe të thatë.
Nëse merrni një xhaketë në udhëtimin tuaj të ardhshëm me vela, shkoni te shtresa jonë e preferuar e mesme detare. E dizenjuar me teknologjinë tonë të pronarit HELLY TECH® Protection – plus veshjen prej lesh – Ekuipazhi i gjithanshëm është i frymëmarrjes duke ju mbajtur të ngrohtë dhe të thatë. Ne e përmirësuam atë me gjërat e vogla që kanë rëndësi: një jakë ngrohëse, pranga të rregullueshme dhe xhepa të dyfishtë duarsh me rreshtim të krehur.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – rreshtimi 2: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, lani veçmas ngjyrat e errëta, mund të ndodhë një zbehje në ngjyrat e ndezura
Pesha: 650g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Crew Midlayer Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *