MEN’S CREST WATERMOC

78.99 

Description

No. 11555
MEN’S CREST WATERMOC
The Crest Watermoc is a versatile, light-weight low-cut suitable for watersport activities, or a day on the beach. Featuring a flexibility and protective rubber outsole with sipped traction and HellyGrip rubber for unrivalled grip. the upper is engineered to provide the perfect blend of stability, protection, support and breathability.
Weight360g
Nr.11555
UJËRA KRESTA PËR BURRA
Crest Watermoc është një kepuce me prerje te ulet e gjithanshme, me peshë të lehtë, e përshtatshme për aktivitete sportive ujore ose një ditë në plazh. Me një shollë të jashtme fleksibile dhe mbrojtëse gome me tërheqje të thithur dhe gome HellyGrip për kapje të pakrahasueshme. pjesa e sipërme është projektuar për të siguruar përzierjen e përsosur të stabilitetit, mbrojtjes, mbështetjes dhe frymëmarrjes.
Pesha: 360g
Madhësia e disponueshme: 41 /8
Ngjyra e disponueshme: 990 BLACK/CHARK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CREST WATERMOC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *