MEN’S CLASSIC MUSTO HOODIE

115.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MEN’S CLASSIC MUSTO HOODIE

85008
Look good and stay warm with this Classic Musto Hoodie for men. From ribbed cuffs to an adjustable drawstring hood, every feature has been designed for ultimate onshore comfort. Made from 100% cotton, this second layer has a contrast colour lining to the hood to match the colour of the Musto stamp branding on the chest.
COMPOSITION
Shell: 100% Cotton – Lining: 100% Cotton
EXPLORE ALL FEATURES
  • Drawstring adjustment inside hood
  • Rib on bttom hem and cuffs
  • Chest print
  • Branded embroidery logo
CARE INSTRUCTION
Iron on reverse,Do not use biological washing detergent,Do not use fabric softener,Wash inside out,Wash with similar colours,Do not iron on print.
Perkthimi:
Dukeni mirë dhe qëndroni ngrohtë me këtë këllëf klasike Musto për meshkuj. Nga prangat me shirita deri te një kapuç i rregullueshëm me fije tërheqëse, çdo veçori është projektuar për rehati maksimale në tokë. E bërë nga 100% pambuk, kjo shtresë e dytë ka një rreshtim me ngjyrë kontrasti me kapuçin që të përputhet me ngjyrën e markës së stampës Musto në gjoks.
PËRBËRJA
Predha: 100% Pambuk – Rreshtimi: 100% Pambuk
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Rregullimi i kordonit të tërheqjes brenda kapuçit
Brinjë në buzën e poshtme dhe prangat
Shtrim gjoksi
Logo e qëndisjes së markës
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Hekurosni në anën e pasme, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Mos përdorni zbutës rrobash, Lajeni brenda jashtë, Lani me ngjyra të ngjashme, Mos hekurosni në printim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CLASSIC MUSTO HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *