Men’s Cascade HellyTech® WATERPROOF Mid Cut Hiking Boots

164.99 

Available on backorder

Description

11751

The Cascade mid-height hiking shoes are built for protection and comfort on the trail. They’re fully waterproof with our trusted HELLY TECH® membrane. A swift-frame stabilizer and a protective HH Pro Guard toe and Heel-cap provide the support you need for long days on your feet. Our HH Max Comfort insole and HH Power-Stride midsole technology deliver cushioning and comfort. The outsole features a multi-directional traction system and HH Surround-Grip to keep you sure-footed on diverse terrain.

Këpucët e ecjes me lartësi mesatare Cascade janë ndërtuar për mbrojtje dhe rehati në shteg. Ata janë plotësisht të papërshkueshëm nga uji me membranën tonë të besuar HELLY TECH®. Një stabilizues me kornizë të shpejtë dhe një gisht mbrojtës HH Pro Guard dhe kapak me takë ofrojnë mbështetjen që ju nevojitet për ditë të gjata në këmbët tuaja. Këllëza jonë HH Max Comfort dhe teknologjia e tabanit të mesit HH Power-Stride ofrojnë mburrje dhe rehati. Sholla e jashtme përmban një sistem tërheqës me shumë drejtime dhe HH Surround-Grip për t’ju mbajtur të sigurt në terrene të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Cascade HellyTech® WATERPROOF Mid Cut Hiking Boots”

Your email address will not be published. Required fields are marked *