MEN’S CAPILANO F2F SANDALS

114.99 

Description

No. 11793
MEN’S CAPILANO F2F SANDALS
Providing great comfort through the dual-compound system midsole and outsole. It’s extremely light-weight, and well-cushioned, whilst the adjustable straps provide great fit and support. The rubber pods on the outsole adds extra traction in critical areas.
Weight420g
Nr. 11793
SANDALET CAPILANO F2F PËR MESHKUJ
Ofron rehati të madhe përmes shollës së mesme dhe sistemit te jashtem me dy përbërje. Është jashtëzakonisht i lehtë dhe i mbështjellë mirë, ndërsa rripat e rregullueshëm ofrojnë përshtatje dhe mbështetje të shkëlqyer. Kupat e gomës në taban shtojnë tërheqje shtesë në zonat kritike.
Pesha: 420g
Madhësia e disponueshme: 37/ 6 
Ngjyra e disponueshme: 971 QUIT SHADE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CAPILANO F2F SANDALS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *