Men’s Arctic Patrol 3-in-1 Light Parka

650.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Arctic Patrol 3-in-1 Light Parka

No. 53175
Perfect for cold and rainy weather, the Arctic Patrol 3-in-1 Light Parka is designed and developed with the insight from professional scientists working in harsh Arctic areas. The waterproof/breathable and windproof Helly Tech™ Professional construction includes a hardwearing Cordura® outer layer. We used cozy PrimaLoft® insulation with smart body-mapping to keep you warm where it counts most. We added reflectives for gloomy days, and extra roomy pockets for all your things.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide – Shell 2: 100% Polyamide – Shell: 100% Polyamide – Lining: 86% Polyester, 14% Elastane – Insulation body: 55% Polyester (Recycled), 45% Polyester – Insulation body: 55% Polyester (Recycled), 45% Polyester
Weight:1150g
PERKTHIM
Patrol Arktik për meshkuj 3-në-1 Light Park
nr 53175
E përkryer për mot të ftohtë dhe me shi, Arctic Patrol 3-në-1 Light Parka është projektuar dhe zhvilluar me njohuritë e shkencëtarëve profesionistë që punojnë në zona të vështira të Arktikut. Konstruksioni Helly Tech™ Professional i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe era përfshin një shtresë të jashtme të fortë Cordura®. Ne kemi përdorur izolim komod PrimaLoft® me hartën inteligjente të trupit për t’ju mbajtur ngrohtë aty ku ka më shumë rëndësi. Ne shtuam reflektues për ditë të zymta dhe xhepa shtesë të gjerë për të gjitha gjërat tuaja.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliamid – Shell 2: 100% Polyamid – Shell: 100% Polyamid – Rreshtim: 86% Poliester, 14% Elastan – Trupi izolues: 55% Poliester (i ricikluar), 45% Poliester – Trupi izolues: 55% Polyester Riciklohet), 45% Poliester
Pesha:
1150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Arctic Patrol 3-in-1 Light Parka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *