MEN’S ANAKIN LEATHER SNEAKERS

157.99 

Categories: ,

Description

11718
The Anakin Leather heritage sneaker showcases a bold graphic EVA midsole, a full grain leather upper in combination with premium suede and breathable, quick-drying textiles.
FEATURES
  • HH® Hover-Stride
  • HH® Max-Grip
  • 100% Recycled Lining
  • Antimicrobial treatment to prevent odour
  • Waterproof and durable suede
  • Underfoot EVA Comfort insole insert
  • LWG leather
  • PFC-free

PERKTHIMI

11718
Atletet e trashëgimisë lëkure Anakin shfaq një shollë të mesme grafike të guximshme EVA, një pjesë të sipërme prej lëkure me grimca të plota në kombinim me kamoshi premium dhe tekstile që ajrosen dhe thahen shpejt.
TIPARET
HH® Hover-Stride
HH® Max-Grip
Rreshtim 100% i ricikluar
Trajtim antimikrobik për të parandaluar erën e keqe
Kamoshi i papërshkueshëm nga uji dhe i qëndrueshëm
Futje e shtrojës nën këmbë EVA Comfort
LWG lëkure
Pa PFC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S ANAKIN LEATHER SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *