Men’s Alpine Insulated Ski Pants

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s Alpine Insulated Ski Pants

No. 65876
These classic ski pants deliver weather protection and warmth. With a HELLY TECH® Performance technology, the Alpine Insulated Ski Pants are waterproof/breathable and windproof. They feature light and effective synthetic insulation plus a brushed tricot lining for comfort. 2-way stretch fabric delivers freedom of movement on the slopes. We were inspired by Norway’s long ski history. The technology and aesthetics reference the pants we designed for Norway’s National Ski Federation. Additional ski details include adjustable snow gaiters and reinforced bottom hems. This is a certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – : 100% Polyamide – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:700g
PERKTHIMI:
Pantallona skish me izolim alpin për meshkuj
nr 65876
Këto pantallona klasike të skive ofrojnë mbrojtje dhe ngrohtësi nga moti. Me një teknologji HELLY TECH® Performance, pantallonat e skive të izoluara Alpine janë të papërshkueshme nga uji/frymëmarrës dhe të papërshkueshëm nga era. Ato kanë izolim sintetik të lehtë dhe efektiv plus një rreshtim triko të krehur për rehati. Pëlhura e shtrirjes me dy drejtime jep lirinë e lëvizjes në shpatet. Ne u frymëzuam nga historia e gjatë e skive të Norvegjisë. Teknologjia dhe estetika i referohen pantallonave që kemi projektuar për Federatën Kombëtare të Skive të Norvegjisë. Detajet shtesë të skive përfshijnë gaitrat e rregullueshme të borës dhe skajet e përforcuara të poshtme. Ky është një produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 100% Poliester – : 100% Polyamide – Rreshtim: 100% Poliester (i Ricikluar) – Izolimi: 100% Poliester
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Alpine Insulated Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *