Men’s Aker Flannel Long Sleeve Shirt

85.00 

Available on backorder

Category:

Description

Men’s Aker Flannel Long Sleeve Shirt
No. 63290
Our men’s Aker Flannel Long Sleeve Shirt takes you from the trail to the campsite to the commute to work, serving as an alternative to a baselayer or fleece. This regular-fit shirt features adjustable cuffs, darts at the back of the shoulders for improved mobility, a chest pocket and buttons at the front. This shirt contains recycled material. See the composition for more details

Këmishë për meshkuj Aker me mëngë të gjata
nr 63290
Këmisha jonë për meshkuj Aker Flannel me mëngë të gjata ju çon nga shtegu drejt kampingut deri tek udhëtimi për në punë, duke shërbyer si një alternativë ndaj një shtrese bazë ose lesh. Kjo këmishë e rregullt përmban pranga të rregullueshme, shigjeta në pjesën e pasme të shpatullave për lëvizshmëri të përmirësuar, një xhep në gjoks dhe butona përpara. Kjo këmishë përmban material të ricikluar. Shikoni përbërjen për më shumë detaje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Aker Flannel Long Sleeve Shirt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *