MELAMINE TRAY, SAILOR SOUL

63.75 

Description

14012

The Sailor Soul rectangular tray is an essential piece on any table.
It is made of unbreakable melamine, which is highly resistant to shocks and falls.

Perkthimi

Tabaka drejtkëndëshe Sailor Soul është një pjesë thelbësore në çdo tryezë. Është bërë nga melamina e pathyeshme, e cila është shumë rezistente ndaj goditjeve dhe rënieve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TRAY, SAILOR SOUL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *