MELAMINE TRAY, LIVING

50.99 

Description

18012

The Living rectangular tray is an essential piece on any table.
It is made of unbreakable melamine, which is highly resistant to shocks and falls.
The coral design in navy blue and beige is elegant and modern, perfect for all occasions.

Perkthimi

Tabakaja drejtkëndëshe Living është një pjesë thelbësore në çdo tryezë.
Është bërë nga melamina e pathyeshme, e cila është shumë rezistente ndaj goditjeve dhe rënieve.
Dizajni i koraleve në blu dhe ngjyrë bezhë është elegant dhe modern, perfekt për të gjitha rastet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TRAY, LIVING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *