MELAMINE TABLEWARE PACK WELCOME ON BOARD, 6 PEOPLE – 24 PC

211.00 

Available on backorder

Description

The Welcome On Board melamine tableware pack of 24 pieces is a practical melamine set for 6 people.
It is made up of 6 dinner plates, 6 soup and dessert bowls and 6 stackable mugs.

Perkthimi

Paketa e enëve melamine Welcome On Board prej 24 copësh është një komplet praktik melamine për 6 persona.
Ai përbëhet nga 6 pjata darke, 6 tasa supash dhe ëmbëlsirash dhe 6 gota të stivueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK WELCOME ON BOARD, 6 PEOPLE – 24 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *