MELAMINE TABLEWARE PACK WELCOME ON BOARD, 4 PEOPLE – 16 PC

144.00 

Available on backorder

Description

The 16 piece Welcome on Board melamine tableware pack for boats is a practical melamine set for 4 people.

It is made up of 4 dinner plates, 4 dessert plates, 4 soup bowls and 4 stackable mugs.

Perkthimi

Paketa prej 16 pjesësh e enëve të tavolinës melamine Welcome on Board për varka është një komplet praktik melamine për 4 persona.

Ai përbëhet nga 4 pjata darke, 4 pjata ëmbëlsirash, 4 tasa supë dhe 4 gota të stivueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK WELCOME ON BOARD, 4 PEOPLE – 16 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *