MELAMINE TABLEWARE PACK REGATA, 6 PEOPLE – 24 PC

180.00 

Available on backorder

Description

12144

The Regata melamine tableware pack of 24 pieces is a practical melamine set for 6 people.
It is made up of 6 dinner plates, 6 soup and dessert plates and 6 stackable mugs.

Perkthimi

Paketa e enëve melamine Regata me 24 copë është një komplet praktik melamine për 6 persona.
Ai përbëhet nga 6 pjata darke, 6 pjata supë dhe ëmbëlsirash dhe 6 gota të stivueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK REGATA, 6 PEOPLE – 24 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *