MELAMINE TABLEWARE PACK PACIFIC, 6 PEOPLE – 24 PC

218.99 

Description

66144

Non-slip melamine tableware pack for 6 people.
Consisting of flat plates, soup bowls, dessert plates and mugs. This melamine dinnerware set includes a zippered basket useful for storing crockery or other nautical accessories

 

PERKTHIMI

66144

Paketa e tavolinës melamine që nuk rrëshqet për 6 persona.
Përbëhet nga pjata të sheshta, tas supë, pjata ëmbëlsire dhe kriklla. Ky grup enë darke melamine përfshin një kosh me zinxhir të dobishëm për ruajtjen e enëve ose aksesorëve të tjerë detarë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK PACIFIC, 6 PEOPLE – 24 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *