MELAMINE TABLEWARE PACK NORTHWIND, 6 PEOPLE – 24 PC

216.00 

Available on backorder

Description

15144

The Northwind melamine tableware pack of 24 pieces is a practical melamine set for 6 people.
It is made up of 6 dinner plates, 6 soup and dessert bowls and 6 stackable mugs.

Perkthimi

Paketa e setit te tavolines ne melamine Northwind prej 24 copë është një set praktik për 6 persona. I përbërë nga 6 pjata darke, 6 tas per supë dhe ëmbëlsirë dhe 6 gota te perputhshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK NORTHWIND, 6 PEOPLE – 24 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *