MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – MINT, 4 PEOPLE – 16 PC

60.00 

Available on backorder

Description

The pack of 17 pz Harmony Mint melamine tableware is a practical set in melamine for 4 people.
Consists of 4 flat plates, 4 soup plates, 4 dessert plates, 4 stackable mugs and a container basket

Perkthimi:

Paketa e enëve melamine 17 pz Harmony Mint është një komplet praktik në melaminë për 4 persona.
Përbëhet nga 4 pjata të sheshta, 4 pjata supë, 4 pjata ëmbëlsirash, 4 kriklla të grumbullueshme dhe një shportë me kontejnerë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – MINT, 4 PEOPLE – 16 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *