MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – CORAL, 6 PEOPLE – 24 PCS

263.00 

Available on backorder

Description

MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – CORAL, 6 PEOPLE – 24 PCS

13244

Melamine tableware pack HARMONY CORAL of 24 pc, practical set of nautical tableware for 6 people. It consists of 6 dinner plates, 6 soup plates, 6 dessert plates, 6 stackable and non-slip mugs and a carry bag. Made of unbreakable melamine.

Perkthimi:

Paketa e tavolinës melamine HARMONY CORAL prej 24 copë, komplet praktik i enëve detare për 6 persona. Ai përbëhet nga 6 pjata darke, 6 pjata supë, 6 pjata ëmbëlsirash, 6 gota të stivueshme dhe që nuk rrëshqasin dhe një çantë transporti. E perbere nga melamine e pathyeshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – CORAL, 6 PEOPLE – 24 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *