MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – BLUE, 4 PEOPLE – 16 PC

130.00 

Available on backorder

Description

34545

The 16 piece Harmony Lagoon melamine tableware pack for boats is a practical melamine set for 4 people.
It is made up of 4 dinner plates, 4 dessert plates, 4 soup bowls and 4 stackable mugs.

Perkthimi:

Paketa e tavolinave melamine Harmony Lagoon 16 copë për varka është një komplet praktik melamine për 4 persona.
Ai përbëhet nga 4 pjata darke, 4 pjata ëmbëlsirash, 4 tasa supë dhe 4 gota të stivueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – BLUE, 4 PEOPLE – 16 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *