MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – AQUA, 6 PEOPLE – 24 PC

263.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – AQUA, 6 PEOPLE – 24 PC

38144

The pack of 25 pz Harmony Aqua melamine tableware is a practical set in melamine for 6 people.
Consists of 6 flat plates, 6 soup plates, 6 dessert plates, 6 stackable mugs and a container basket

Perkthimi:

Paketa e enëve të tavolinës Harmony Aqua melamine 25 pz është një komplet praktik në melaminë për 6 persona.
Përbëhet nga 6 pjata të sheshta, 6 pjata supë, 6 pjata ëmbëlsirash, 6 filxhanë të stivosur dhe një shportë me kontejnerë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK HARMONY – AQUA, 6 PEOPLE – 24 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *