MELAMINE TABLEWARE PACK COASTAL

276.00 

Available on backorder

Description

28144

Non-slip melamine tableware pack for 6 people.
Consisting of flat plates, soup bowls, dessert plates and mugs. This melamine dinnerware set includes a zippered basket useful for storing crockery or other nautical accessories

PERKTHIMI

28144

Paketa e tavolinës melamine që nuk rrëshqet për 6 persona.
Përbëhet nga pjata të sheshta, tas supë, pjata ëmbëlsire dhe filxhane . Ky grup enë darke melamine përfshin një kosh me zinxhir të dobishëm për ruajtjen e enëve ose aksesorëve të tjerë detarë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *