MELAMINE SOUP PLATE, HARMONY – PEARL, 6 PCS

84.99 

Available on backorder

Description

40102

Simple and elegant in design, the Harmony melamine plate has a subtle relief that resembles earthenware; a light decoration on the border lends a delicate appearance to this kitchenware.

Perkthimi:

E thjeshtë dhe elegante në dizajn, pllaka melamine Harmony ka një reliev delikat që i ngjan enëve prej balte; një dekorim i lehtë në kufi i jep një pamje delikate kësaj enë gatimi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SOUP PLATE, HARMONY – PEARL, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *