MELAMINE SOUP BOWL BALI, 6 PC

78.99 

Description

10002

The melamine bowl can be used for soups, pasta or cereal and forms part of the unbreakable melamine tableware set BALI , which has sets of dinner plates, soup and dessert bowls made from melamine with an outside of taupe grey, decorated in a nautical style with a vintage finish.

Perkthimi:

Tasi melaminë, mund të përdoret për supa, makarona ose drithëra dhe formon pjesë të setit të pandërprerë të melamine BALI, i cili ka grupe pjatash darke, supë dhe tasa ëmbëlsirash të bëra nga melamine, të zbukuruar në një stil detar me një fund i cilësisë së mirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SOUP BOWL BALI, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *