MELAMINE SNACK SET WELCOME ON BOARD, 4 PC

34.99 

Description

27013

4 piece snacks set made up of three small bowls and a tray, manufactured in top quality melamine.
With the Welcome On Board collection you can enjoy your aperitifs on board

Perkthimi

Set per meze, me 4 copë të përbëra nga tre tasa të vegjël dhe një tabaka, e prodhuar në melaminë me cilësi të lartë.
Me koleksionin Welcome On Board ju mund të shijoni aperitivët tuaj në bord

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SNACK SET WELCOME ON BOARD, 4 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *