MELAMINE SNACK SET COASTAL

35.99 

Available on backorder

Description

28013

Practical melamine appetizer set with 2 bowls and a tray; made of 100% melamine.

Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.

Melamine is a hardwearing and long-lasting material that is knock proof and resistant to being dropped. This is why melamine dishes are ideal for everyday use and are also dishwasher safe.

PERKTHIMI

28013

Set praktik aperitivi melamine me 2 tasa dhe një tabaka; e perbere nga melamine 100%.

Coastal ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.

Melamina është një material i qëndrueshëm dhe afatgjatë që është rezistent ndaj goditjeve dhe rezistent ndaj rënies. Kjo është arsyeja pse enët melamine janë ideale për përdorim të përditshëm dhe gjithashtu janë të sigurta në larje enësh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SNACK SET COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *