MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, LIVING

45.99 

Description

Large salad bowl with a fine and modern contour, with serving cutlery.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Tas i madhe per sallatë me një kontur të hollë dhe modern. Ky produkt është bërë nga melaminë me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL WITH CUTLERY, LIVING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *