MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS REGATA

40.99 

Description

12008

Made of melamine, the REGATA salad bowl, like the other nautical items in the collection, has a colourful flag design that will give your table a casual elegance.

The salad bowl includes two servers, also in melamine. Complete your nautical tableware with this and other products from the same light and colourful line!

Perkthimi

E bërë nga melaminë, tasi i sallatës REGATA, si produktet e tjera detare në koleksion, ka një dizajn shumëngjyrësh të flamurit që do t’i japë tryezës tuaj një elegancë të rastësishme.

Tasi i sallatës përfshin dy servera, gjithashtu në melaminë. Plotesoni setin tuaj detar me këtë dhe produkte të tjerë nga e njëjta linjë e lehtë dhe shumëngjyrëshe!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS REGATA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *