MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS PACIFIC

35.99 

Description

66008

The melamine salad bowl with servers has a big dimensions, perfect for all family

The Pacific collection is designed for nautical lovers with a classic and elegant taste. The compass rose design in beige, navy blue and white tones make this melamine tableware an essential to dress the table with elegance.

To match you will find the unbreakable glasses and cups in Tritan ™, non-slip and dishwasher safe.

 

PERKTHIMI

66008

Tas sallate melamine me serverë ka përmasa të mëdha, perfekte për të gjithë familjen

Koleksioni i Paqësorit është krijuar për adhuruesit e detit me një shije klasike dhe elegante. Dizajni i trëndafilit të busullës në tonet bezhë, blu dhe të bardhë e bëjnë këtë enë tavoline melamine një element thelbësor për të veshur tavolinën me elegancë.

Për t’u përshtatur do të gjeni gota dhe gota të pathyeshme në Tritan™, që nuk rrëshqasin dhe pjatalarëse

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS PACIFIC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *