MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS COASTAL

47.99 

Available on backorder

Description

28008

The melamine salad bowl with servers has a big dimensions, perfect for all family
Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.
This melamine tableware has all the accessories and also combines with the Bahamas synthetic glassware or the Moon collection, both with jugs and glasses in different colors.

PERKTHIMI

28008

Tas sallate melamine me serverë ka përmasa të mëdha, perfekte për të gjithë familjen
Coastal ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.
Kjo enë tavoline melamine ka të gjithë aksesorët dhe kombinohet gjithashtu me enë qelqi sintetike Bahamas ose koleksionin Moon, si me kana ashtu edhe gota me ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE SALAD BOWL + SERVERS COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *