MELAMINE RECTANGULAR TRAY NORTHWIND

49.99 

Description

15012

The NORTHWIND rectangular tray, of top quality melamine, makes your meals and snacks easier and safer.

Perkthimi

Tabaka drejtkëndëshe NORTHWIND, me melaminë e një cilësie të lartë, i bën vaktet dhe ushqimet tuaja më të lehta dhe më të sigurta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE RECTANGULAR TRAY NORTHWIND”

Your email address will not be published. Required fields are marked *