MELAMINE OVAL SERVING DISH COASTAL

45.99 

Available on backorder

Description

28009

The oval serving dishes with fishes and coral design is made in melamine 100%
Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.
This melamine tableware has all the accessories and also combines with the Bahamas synthetic glassware or the Moon collection, both with jugs and glasses in different colors.

 

PERKTHIMI

28009

Enët e servirjes ovale me peshq dhe dizajn koral janë bërë në melamine 100%
Coastal ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.
Kjo enë tavoline melamine ka të gjithë aksesorët dhe kombinohet gjithashtu me enë qelqi sintetike Bahamas ose koleksionin Moon, si me kana ashtu edhe gota me ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE OVAL SERVING DISH COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *