MELAMINE NON-SLIP SOUP BOWL MISTRAL, 6 PC

49.00 

Available on backorder

Description

The melamine soup dish is useful for soups, pasta, or cereal and is part of the unbreakable melamine tableware MISTRAL collection.

Perkthimi:

Pjata e supës me melamine është e dobishme për supa, makarona ose drithëra dhe është pjesë e koleksionit MISTRAL të enëve melamine të pathyeshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP SOUP BOWL MISTRAL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *