MELAMINE NON-SLIP MUG COASTAL

53.99 

Available on backorder

Description

28004

Melamine mug with non-slip rubber on its base, perfect for sailing.
Coastal has a bold, fresh and elegant design for ocean lovers.
This melamine tableware has all the accessories and also combines with the Bahamas synthetic glassware or the Moon collection, both with jugs and glasses in different colors.

 

PERKTHIMI

28004

Filxhan melamine me gome jo te rreshqitshme ne baze, perfekte per lundrim.
Bregdeti ka një dizajn të guximshëm, të freskët dhe elegant për adhuruesit e oqeanit.
Kjo enë tavoline melamine ka të gjithë aksesorët dhe kombinohet gjithashtu me enë qelqi sintetike Bahamas ose koleksionin Moon, si me kana ashtu edhe gota me ngjyra të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP MUG COASTAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *